EN

LAJME

Buletini NI4OS-Europe | Nr.5 | Korrik 2021

POSTUAR ME 31 Korrik 2021

None

Njihuni me lajmet më të fundit dhe përparimin e projektit tonë në internet:

 

Buletini NI4OS-Europe | Nr.5 | Korrik 2021

 

 

Temat që trajtohen në këtë numër:

 

 • Performanca e jashtëzakonshme e projektit "NI4OS-Europe" diskutohet gjatë takimit me Komisionin Evropian.
 • Iniciativat Kombëtare prë Shkencën e Hapur në Cloud: azhurnimi i përparimit
 • Promovuesit e EOSC në Evropën Juglindore
 • Prezantimi i RoLECT dhe roli i tij në ekosistemin e kërkimit
 • Intervista me ekspertë evropianë të Shkencës së Hapur
 • Merr nisje iniciativa Kroate e Shkencës e Hapur në Cloud (HR-OOZ) Eventi i NOSCI në Hungari
 • Nisja e Iniciativës Kombëtare Rumune të Shkencës së Hapur në Cloud (RO-NOSCI)
 • NI4OS-Europe dhe LA Referencia (amerika latine) fillojnë një bashkëpunim ndër-rajonal
 • NI4OS-Europe - Pjesëmarrja në Simpoziumin e EOSC 2021
 • Hapet regjistrimi në Forumin e Përdoruesve i SEE 2021!
 • Konferenca e 3 -të e Panairit të Shkencës së Hapur
 • Mbështetja e projektit EOSC-Pillar. Workshop online
 • Pasqyrë e ngjarjeve dhe trajnimeve të organizuara nga partnerët NI4OS-Europe