EN

LAJME

Prezantimi me temë: "Shërbimet për menaxhimin e EOSC"

POSTUAR ME 01 Shtator 2017

None

Në këtë prezantim shqyrton tema të tilla si:

 

  • Shërbimet për menaxhimin e EOSC

  • Menaxhuar bashkërisht nga palët e EOSC

  • Shërbimet tematike EOSC

  • Shërbime të përgjithshme EOSC. Shërbime të përgjithshme EOSC dhe Thematic Cloud EOSC Hub

  • Shërbimet e përbashkëta EOSC Hub p.sh.

  • (Disa) funksione të EOSC Hub

 

Slides