EN

LAJME

Komisioni Evropian vendos partneritet me iniciativen EOSC

POSTUAR ME 25 Qershor 2021

None

Një Memorandum mirëkuptimi u nënshkrua nga Komisioni Evropian dhe "EOSC Association", duke shënuar fillimin e Partneritetit Evropian të Bashkë-programuar mbi iniciativën e Europiane të Shkencës së Hapur në Cloud (EOSC) në kuadër të "Horizon Europe Framework Programme".

 

Memorandumi i mirëkuptimit u nënshkrua gjatë ditëve evropiane të kërkimit dhe inovacionit (23-24 qershor, 2021) dhe konsiderohet si një moment i rëndësishëm për krijimin e partneritetit midis Komisionit Evropian dhe iniciativës EOSC.

 

Projekti NI4OS-Europe është pjesë e kësaj pune të rëndësishme për promovimin e EOSC dhe Shkencës së Hapur në Evropë.

 

Klikoni për të parë njoftimin zyrtar për shtyp në Partneritetin EOSC.